Tjeckien: Nytt land, gammal historia (Realia) HT 2020

"Kultur och politik i Slaviska länder, 30hp" (vars delkurser motsvarar de fristående 7.5p-kurserna: PIOI, PoKI, PoLi, RIOI, RyLi, RySPE, RyKI, RyKu och TNLGH; dessa hittar du alltså här!)

Tjeckien: Nytt land, gammal historia (Realia) HT 2020

Inläggav IreneE » tis aug 11, 2020 8:12 am

Kära studenter!
Denna kurs går primärt genom vår lärplattform Athena: https://athena.su.se och börjar den 8 september. Vi lägger ut ("publicerar") det mesta en vecka innan, den 1 september.

Du loggar in på Athena med ditt vanliga universitetskonto (samma som för t.ex. biblioteket). Du som är registrerad på kursen får automatiskt upp den på förstasidan i Athena. Har du frågor, kan du mejla kursansvarig (se nedan). Du registrerar dig först till hela din kurs (KPSL 1 eller 2, alternativt en kurs i tjeckiska, i Ladok (https://www.student.ladok.se/student/loggain), och sedan specifikt på denna kurs genom att närvara vid första tillfället den 8 september.

Du behöver kunna ta emot och läsa pdf-filer samt ha ett ordbehandlingsprogram, så att du kan lämna in uppgifterna varje vecka. Du måste också ha hörlurar med mikrofon (samma som till mobilen funkar ofta) och tillgång till bredbandsuppkoppling så att du kan delta aktivt på föreläsningarna online. Föreläsningarna sker vid lunchtid, men vi ordnar så att du som absolut inte kan delta får den information som behövs på annat sätt – ibland genom förinspelade filmer, ibland genom andra filer i Athena.

Läs gärna Stockholms universitets allmänna råd om att studera på distans: http://www.su.se/studerahemifran

Välkomna till kursen!
Kursbeskrivning, litteraturinfo och schema.pdf
Kursbeskrivning och litteratur finns här. Vissa länkar går dock till Athena, och kräver inloggning.
(232.64 KiB) Nerladdad 37 gånger
Irene Elmerot
Kursansvarig TNLGH
https://www.su.se/profiles/irel5167-1.364672
IreneE
 
Inlägg: 18
Blev medlem: tis aug 19, 2014 12:27 pm

8/9 Tjeckien: Nytt land, gammal historia (Realia) HT 2020

Inläggav IreneE » tis sep 08, 2020 8:05 am

Idag börjar vi!
Du behöver ha programmet Zoom för att vara med på våra realtids-föreläsningar. Mer om det hittar du här (OBS: skrolla ner en bit på den sidan för nedladdningslänk): https://serviceportalen.su.se/sv-se/article/1055139.
Länken med det som kallas mötes-id läggs ut på Athena en timme före. Du som fortfarande inte kommer åt Athena, måste istället kontakta kursansvarig för att få mötes-id och lösenord. Förhoppningsvis har Athena-problemen nu löst sig, så prova att logga in där först: [url]athena.su.se[/url].

Välkommen till kursen!
Irene Elmerot
Kursansvarig TNLGH
https://www.su.se/profiles/irel5167-1.364672
IreneE
 
Inlägg: 18
Blev medlem: tis aug 19, 2014 12:27 pm


Återgå till KPSL

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron