RyNy/RyNA Upprop • Introduktion • Förberedelser mm, H21

Ryska för nybörjare

RyNy/RyNA Upprop • Introduktion • Förberedelser mm, H21

Inläggav azi » fre aug 13, 2021 3:13 pm

Välkommen till ”Ryska för nybörjare”!

Upprop och registrering äger rum på måndag 23/8; drop-in kl 15-19 på institutionen, Hus E, plan 4 (ringklocka på glasdörren vid hissarna!).

Introduktionen är på tisdagen; se ditt schema för tider; zoom-länkar läggs ut i Canvas-kursen, som du får tillgång till när du blivit registrerad.

Läs "varudeklarationen" om du inte redan gjort det: http://www.slav.su.se/rynybvdn

Kursboken "Svidanie v Peterburge" kommer vi sälja vid uppropet (billigare än på nätet..). Ta med dig 420:- kontant eller swish (400 för boken, 20 för "startpaketet"; om kontant => gärna två tvåhundringar och en tjuga; vi har ont om växel). Vi tar inte betalningar med kort.

Om du inte använt Zoom tidigare behöver du installera det och se till att det funkar med ljud och video innan vi startar! Följ denna guide: https://serviceportalen.su.se/sv-se/article/1103512

OBS: att du måste logga in i Zoom med ditt SU-konto. Har du ett annat zoom-konto, loggar du först ut och loggar sedan in med "SSO" (single sign on), enklast via denna sida: http://stockholmuniversity.zoom.us/

Vi ses!

/Åke Z.
azi
Site Admin
 
Inlägg: 627
Blev medlem: tis nov 04, 2003 5:38 pm
Ort: Stockholm

Introduktionsföreläsningarna och startpaketet!

Inläggav azi » mån aug 23, 2021 11:05 am

Några ord om introduktionsföreläsningarna och startpaketet:

• Zoom-länkar till tisdagens introduktionsföreläsningar kommer läggas ut på kursens Canvas-sida. OBS att du måste logga in med ditt SU-konto! (Se ovan!). Anslut gärna i god till till mötet, så att du ser att allt funkar innan vi sätter igång. Vi startar prick på slaget enligt schemat; kom inte för sent!

• Du kommer köpa "startpaketet" tillsammans med kursboken vid uppropet på måndag 23/8. När det inte är corona brukar vi ha introduktionen först och sälja startpaketen direkt efter. Man behöver inte börja jobba med det som står där förrän efter introduktionsföreläsningen, men det finns förstås inget som hindrar att man gör det; t.ex. att man fixar sitt Wordalist-konto, mfl saker som står på checklistan!

• Vi använder Canvas som plattform för kursen. Du kommer få en inbjudan till din epost på måndagkvällen (titta i skräpet om du inte hittar den). Acceptera inbjudan och gör de två test-quizen! Innan söndag ska du ha gjort två andra test; se under rubriken "Uppgifter", där du också hittar tiderna för alla test som ingår i kursen.

• Som du märkt är epost vår främsta kommunikationskanal. Det är därför viktigt att du har koll på eposten och att du ser till att du har en aktuell adress - helst samma som du har i antagning.se - även i Ladok: student.ladok.se
azi
Site Admin
 
Inlägg: 627
Blev medlem: tis nov 04, 2003 5:38 pm
Ort: Stockholm


Återgå till RyNyb

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster